Bohdana Kabátová v magazínu Reportér

„Nedám vám univerzální manuál na život, takový neexistuje. To mě vždy zlobí a irituje na osobnostně rozvojovém trhu.“ říkám v novém rozhovoru pro magazín Reportér. Setkání s Janem Davidem bylo spíš jako milé posezení v kavárně s někým blízkým. A tak slova i čas plynuly a my jsme si povídali o putování Saharou pohledem průvodce i účastníka a taky třeba o tom, proč si myslím, že návod na ultimátní štěstí je blud.

Zajímá vás to? Přečtěte si celý článek zde.

A pokud po přečtení ucítíte volání vydat se do pouště, podívejte se na informace o aktuálně dostupných poutích 🙂 Saharskou pouští putujeme každý rok na jaře a na podzim.

Bohdana Kabátová
Jsem máma dvou dospívajících dětí a průvodkyně krajinou vnější i tou uvnitř nás na plný úvazek. Miluji přírodu, tanec, zpěv, skládám básně a písně. Ráda sdílím svou životní cestu a zkušenosti a naslouchám příběhům druhých.

V SoulAdventure mimo jiné tvořím projekt Sebevědomá žena, spolupodílím se na Putování Saharou a provázím ženy i muže individuálně.

Zde na blogu píšu sérii "Z deníku sebevědomé ženy". Tvořím ji pro sebe, stejně jako pro vás. Pro všechny ženy, které si myslí, že nejsou dost. Dost dobé mámy, dcery, partnerky, milenky, manažerky, dost krásné, dost zajímavé…
Tvořím jej proto, aby sebevědomí dostalo šanci stát se dostupným a my dokázaly vnímat a cítit, že ho není potřeba hledat, protože už sebevědomé jsme.