Tipy na vánoční dárky

V předminulém týdnu jsme vám všem, co jste u nás zapsáni k odběru, poslali newsletter s otázkou:

Jaký je váš největší dar?

Měl hezkou odezvu a tak ji pokládáme i vám, zde na blogu. A vy, co už jste ji dostali, položte si ji znovu. Uvidíte, že se za ty dva týdny ve vašem nitru rozvinula jako vánoční hvězda.

Zhluboka se nadechněte a prociťte:

Co je to, co doopravdy darujete? Nejen na Vánoce, svým blízkým, světu, sobě? Co ještě chcete v sobě objevit, rozvíjet, kultivovat? A vidíte ty dary, které už máte? Pečujete o ně, kultivujete je, dělíte se o ně s ostatními?

Myslete na tyto otázky pokaždé, když budete držet v ruce předmět, který chcete někomu k Vánocům darovat. Pokaždé, když budete s někým sedět na adventní schůzce, stát u stánku se svařákem, nebo se procházet nádhernou zasněženou krajinou.

Dále se můžete ptát, co vlastně vaši blízcí doopravdy potřebují? Možná je to jen trochu klidu nebo blízkosti. Možná jen o kapku více vědomé pozornosti nebo volnosti. Mluvte s nimi o tom, co by od vás ocenili a zvažte, jaké jsou v tomto vaše možnosti. Někdy k zázrakům stačí mnohem méně, než si myslíme.

My v SoulAdventure se všichni uvidíme příští víkend a těšíme se na to už teď. Fyzicky se nám společného času nedostává tolik, kolik bychom si přáli. O to víc jsme v jeho průběhu vnitřně a doopravdy spolu. To je ten hlavní dar, co si dáváme. Sajeme ho navzájem ze sebe jako elixír a milujeme ty chvíle, kdy třeba my ženy pečeme s dětmi cukroví a Martin nás u toho vždy alespoň trochu oblaží svou přítomností 🙂

Má teď plné ruce práce s firmami, kterým se naplno věnuje na spolumajitelské úrovni. A shodou okolností, dvě z těchto firem jsou naprosto fantastickými místy, kde se můžete podívat i po těch hmotných věcech pod vánoční stromek.

Na eshopu Econea najdete dokonce sekci s Devíti neokoukanými vánočními dárky, ale doporučujeme vám jej prolézt celý. Nakupovat tam, je radost, a nejen na Vánoce! Další mekkou na TOP dárky z našeho portfolia firemních duší, je Papelote. Tam seženete ten nejkrásnější a nejkvalitnější papír, notesy, diáře, pera, tužky, nálepky, cokoliv, po čem jen může srdce milující čtení a psaní snít.

Pokud byste zatoužili koupit jako dárek i něco přímo u nás, tak vřele doporučujeme masáž u Elen nebo Vege Vaření s Janou Veselou. Oboje je vskutku božím darem pro tělo i duši obdarované(ho). Ozvěte se jim, když tak, osobně. Rády vám připraví personalizované dárkové poukazy.

Určitě se potěšíme i my nějakými zajímavými tipy na dárky od vás! Znáte nás, jsme nespoutanými inovátory a experimentátory. Moc rádi zkoušíme nové věci a mnozí naši blízcí také. Neváhejte nám napsat, pokud víte o něčem, o čem si myslíte, že bychom o tom měli vědět také!

Krásnou první adventní neděli.

Vám za celé SoulAdventure přeje,

Elen Kovalčíková