Bohdana Kabátová v podcastu Talkslow Marie Bernáthové

Maria Bernáthová mě zpovídala ve svém podcastu TALKSLOW. Dotkly jsme se mnoha témat a mluvily mimo jiné o tom, jak se stane, že se výkonná ředitelka rozhodne být průvodkyní, proč si ženy závidí nebo proč máme tendenci vnímat naši hodnotu skrze hmotné statky a společenské postavení.

Rozhovor si můžete poslechnout ve videu níže nebo také jako audio zde.

Bohdana Kabátová
Jsem máma dvou dospívajících dětí a průvodkyně krajinou vnější i tou uvnitř nás na plný úvazek. Miluji přírodu, tanec, zpěv, skládám básně a písně. Ráda sdílím svou životní cestu a zkušenosti a naslouchám příběhům druhých.

V SoulAdventure mimo jiné tvořím projekt Sebevědomá žena, spolupodílím se na Putování Saharou a provázím ženy i muže individuálně.

Zde na blogu píšu sérii "Z deníku sebevědomé ženy". Tvořím ji pro sebe, stejně jako pro vás. Pro všechny ženy, které si myslí, že nejsou dost. Dost dobé mámy, dcery, partnerky, milenky, manažerky, dost krásné, dost zajímavé…
Tvořím jej proto, aby sebevědomí dostalo šanci stát se dostupným a my dokázaly vnímat a cítit, že ho není potřeba hledat, protože už sebevědomé jsme.