Cesta ženy v současném světě – záznam mezikulturního dialogu

Co vznikne ze setkání Terezy Černohorské a puertorické babičky Anny? Podívejte se na záznam z jejich mezikulturního a mezigeneračního dialogu o cestě ženy v současném světě. Proběhl 12.7. na prknech divadla Kolowrat, pořádala ho Sarava foundation a moderovala Eva Césarová.

Nechte se inspirovat úžasnou portorickou babičkou Annou. Anně je 75 let, do padesáti byla mikrobioložka a pak vyslyšela volání předků, kteří byli podle všech vyvraždění. Zjistila, že nebyli – jejich ženy se podařilo dostat do bezpečí na Puertorico a ona je skutečně jejich potomkem. Skrze ní a její práci se ženami v rituálech zvaných „Moondance“ se můžeme nechat obohatit jejich moudrostí, která je laskavá, živá, spojující, pečující a spojená s přírodou.

Nechte se inspirovat prostořekým, mateřským, obyčejností prodchaným pohledem Terezy na svět, lidskost, duchovní koncepty a spiritualitu každodennosti. Můžete z toho pochopit i hodně o tom, co s námi v SoulAdventure můžete a (nemůžete) zažít!

Nechte se pohýčkat tím magickým proudem, který se vytvořil ze srdečného setkání těchto dvou mooudrých žen.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video
Bohdana Kabátová
Jsem máma dvou dospívajících dětí a průvodkyně krajinou vnější i tou uvnitř nás na plný úvazek. Miluji přírodu, tanec, zpěv, skládám básně a písně. Ráda sdílím svou životní cestu a zkušenosti a naslouchám příběhům druhých.

V SoulAdventure mimo jiné tvořím projekt Sebevědomá žena, spolupodílím se na Putování Saharou a provázím ženy i muže individuálně.

Zde na blogu píšu sérii "Z deníku sebevědomé ženy". Tvořím ji pro sebe, stejně jako pro vás. Pro všechny ženy, které si myslí, že nejsou dost. Dost dobé mámy, dcery, partnerky, milenky, manažerky, dost krásné, dost zajímavé…
Tvořím jej proto, aby sebevědomí dostalo šanci stát se dostupným a my dokázaly vnímat a cítit, že ho není potřeba hledat, protože už sebevědomé jsme.