deník sebevědomé ženy

Jak začala moje transformace

Podle teorie Billa Plotkina o dušestředném vývoji člověka je nutné naplnit svoji mladou dospělost: uspět ve vnějším světě, naplnit svoje cíle, vybudovat ego, dokázat se uživit, vybudovat zdravé vztahy, rodinu, přátele a to vše v rámci kultury, do níž jsme se narodili. A když je to hotové, je potřeba to všechno nechat jít a vydat se hledat SVOU VLASTNÍ PRAVDU DUŠE. Stejně jako housenka, která uspěla a vyrostla, se musí na nějaký čas zakuklit a v kokonu rozpadnout, aby se z ní potom stal překrásný motýl.

V tomto videu vyprávím o tom, jak přerod v motýla začínal u mě.

Bohdana Kabátová
Jsem máma dvou dospívajících dětí a průvodkyně krajinou vnější i tou uvnitř nás na plný úvazek. Miluji přírodu, tanec, zpěv, skládám básně a písně. Ráda sdílím svou životní cestu a zkušenosti a naslouchám příběhům druhých.

V SoulAdventure mimo jiné tvořím projekt Sebevědomá žena, spolupodílím se na Putování Saharou a provázím ženy i muže individuálně.

Zde na blogu píšu sérii "Z deníku sebevědomé ženy". Tvořím ji pro sebe, stejně jako pro vás. Pro všechny ženy, které si myslí, že nejsou dost. Dost dobé mámy, dcery, partnerky, milenky, manažerky, dost krásné, dost zajímavé…
Tvořím jej proto, aby sebevědomí dostalo šanci stát se dostupným a my dokázaly vnímat a cítit, že ho není potřeba hledat, protože už sebevědomé jsme.