Po stopách symboliky vlasů, aneb zajímavý výlet do mého nitra

Když mě před časem oslovila Světlana Čiberová s žádostí o rozhovor a sdílení životního příběhu optikou mých vlasů, tušila jsem, že to bude zajímavý a podnětný výlet do mého nitra. Co všechno jsem si však dokázala skrze své různé minulé podoby zvědomit, mě překvapilo.

Tenhle rozhovor mě vážně bavil. A tak není divu, že jsem na sebe prozradila i pár věcí, o kterých jsem se až doteď nikde veřejně nezmínila…

Že vás nikdy nenapadlo zkoumat své rozpoložení a aktuální životní situaci optikou svých vlasů? Pak by pro vás mohlo být naše povídání se Světlanou zajímavou inspirací 😉

Zaujal vás rozhovor? Máte chuť jít ve zkoumání sebe sama a svého sebevědomí víc do hloubky? Podívejte se na náš roční transformační program Sebevědomá žena.

Bohdana Kabátová
Jsem máma dvou dospívajících dětí a průvodkyně krajinou vnější i tou uvnitř nás na plný úvazek. Miluji přírodu, tanec, zpěv, skládám básně a písně. Ráda sdílím svou životní cestu a zkušenosti a naslouchám příběhům druhých.

V SoulAdventure mimo jiné tvořím projekt Sebevědomá žena, spolupodílím se na Putování Saharou a provázím ženy i muže individuálně.

Zde na blogu píšu sérii "Z deníku sebevědomé ženy". Tvořím ji pro sebe, stejně jako pro vás. Pro všechny ženy, které si myslí, že nejsou dost. Dost dobé mámy, dcery, partnerky, milenky, manažerky, dost krásné, dost zajímavé…
Tvořím jej proto, aby sebevědomí dostalo šanci stát se dostupným a my dokázaly vnímat a cítit, že ho není potřeba hledat, protože už sebevědomé jsme.