Bohdana Kabátová v přírodě

Z deníku sebevědomé ženy: Co mi na mé cestě pomohlo?

Když se rozbouří náš vnitřní svět, nemusíme v tom být sami. Můžeme mít kolem sebe přátele, průvodce a svět přírody, který nás podrží a podpoří. Stačí zvednout telefon, nebo vyjít ven ze dveří. Volá tě tvoje duše, a tak ego je vyděšené a ztrácí kontrolu, mysl se točí v kruhu a nenalézá východska, v srdci je smutek, strach a pocit samoty.

Pokud se tak cítíš, vylez ven. Jdi do přírody. Zavolej příteli, který tě vyslechne a nebude soudit ani radit. Najdi si průvodce, který tě podpoří a kruh lidí, kteří tě celým srdcem vyslechnou.

Bohdana Kabátová
Jsem máma dvou dospívajících dětí a průvodkyně krajinou vnější i tou uvnitř nás na plný úvazek. Miluji přírodu, tanec, zpěv, skládám básně a písně. Ráda sdílím svou životní cestu a zkušenosti a naslouchám příběhům druhých.

V SoulAdventure mimo jiné tvořím projekt Sebevědomá žena, spolupodílím se na Putování Saharou a provázím ženy i muže individuálně.

Zde na blogu píšu sérii "Z deníku sebevědomé ženy". Tvořím ji pro sebe, stejně jako pro vás. Pro všechny ženy, které si myslí, že nejsou dost. Dost dobé mámy, dcery, partnerky, milenky, manažerky, dost krásné, dost zajímavé…
Tvořím jej proto, aby sebevědomí dostalo šanci stát se dostupným a my dokázaly vnímat a cítit, že ho není potřeba hledat, protože už sebevědomé jsme.