Bohdana Kabátová u stromu

Z deníku sebevědomé ženy: Jak mě transformace proměnila?

Transformace housenky v motýla je děsivá věc. A zároveň nádherná. Housenka neví kdy, jak, ani zdali se motýlem nakonec stane, ale ví, že její jediná cesta k naplnění je se o to pokusit. My lidé máme spoustu sofistikovaných způsobů, jak se transformaci ubránit. Vymlouváme se na to, že nemáme čas, nemáme na to peníze, ohrozilo by to naše partnerství nebo zaměstnání.

To všechno je taky pravda.

Jediná cesta ke skutečně naplňujícímu životu je to risknout. Nečekat až na diagnózu smrtelné choroby, abychom si začali plnit svůj „Bucket list“, ale začít ho žít hned!

V dnešním videu sdílím v krkonošské roubence u praskajícího krbu, jak jsem se proměnila a čeho jsem se cestou nejvíc bála.

Bohdana Kabátová
Jsem máma dvou dospívajících dětí a průvodkyně krajinou vnější i tou uvnitř nás na plný úvazek. Miluji přírodu, tanec, zpěv, skládám básně a písně. Ráda sdílím svou životní cestu a zkušenosti a naslouchám příběhům druhých.

V SoulAdventure mimo jiné tvořím projekt Sebevědomá žena, spolupodílím se na Putování Saharou a provázím ženy i muže individuálně.

Zde na blogu píšu sérii "Z deníku sebevědomé ženy". Tvořím ji pro sebe, stejně jako pro vás. Pro všechny ženy, které si myslí, že nejsou dost. Dost dobé mámy, dcery, partnerky, milenky, manažerky, dost krásné, dost zajímavé…
Tvořím jej proto, aby sebevědomí dostalo šanci stát se dostupným a my dokázaly vnímat a cítit, že ho není potřeba hledat, protože už sebevědomé jsme.