Spojení se sebou a zdroji – vedená meditace

Jsou dny, které plynou snadno, jiné umí být náročnější. Existuje mnoho způsobů, jak se v takových chvílích vracet k sobě, nastolit znovu vnitřní pohodu, vystředit se, získat nadhled… Já osobně miluji pohyb a pobyt v přírodě, které jsou, troufám si říct, univerzálním lékem. Alespoň u mě procházka v lese vždy spolehlivě zafunguje 🙂

Když to ale není možné, sahám po meditaci. Je to příjemný a rychlý způsob zklidnění a vystředění v náročných chvílích a obdobích. Ráda však občas medituji i jen tak. Posiluje to mou schopnost se soustředit, naladit se na nový den, mít více energie a chuti dělat to, co je potřeba.

Jednu meditaci jsem dnes natočila i pro vás, naše příznivce a čtenáře. Provede vás ke spojení se svým středem, zklidnění a napojení na zdroje. Pro nerušený poslech, lepší soustředění a kvalitnější prožitek doporučuji použít sluchátka. Ať vám meditace dobře slouží.

Pokud se vám meditace líbí a máte chuť se mnou zažít něco víc, můžeme se potkat v ročním transformačním programu Sebevědomá žena nebo na některém z víkendových workshopů na Janovické louce.

S láskou,
Bohdana

Bohdana Kabátová
Jsem máma dvou dospívajících dětí a průvodkyně krajinou vnější i tou uvnitř nás na plný úvazek. Miluji přírodu, tanec, zpěv, skládám básně a písně. Ráda sdílím svou životní cestu a zkušenosti a naslouchám příběhům druhých.

V SoulAdventure mimo jiné tvořím projekt Sebevědomá žena, spolupodílím se na Putování Saharou a provázím ženy i muže individuálně.

Zde na blogu píšu sérii "Z deníku sebevědomé ženy". Tvořím ji pro sebe, stejně jako pro vás. Pro všechny ženy, které si myslí, že nejsou dost. Dost dobé mámy, dcery, partnerky, milenky, manažerky, dost krásné, dost zajímavé…
Tvořím jej proto, aby sebevědomí dostalo šanci stát se dostupným a my dokázaly vnímat a cítit, že ho není potřeba hledat, protože už sebevědomé jsme.