Janovická louka - pomněnky

Zrušili ti semináře? Dej si rande s přírodou!

Něco v nás lidech ví, že příroda je potrava pro duši, že je to náruč, kam se uchylujeme v době nejistoty. V přírodě je totiž tak nějak samozřejmě klid, přítomnost a víra, že život jde dál, psala nedávno Tereza. Zároveň je v přírodě veliká moudrost a my bychom vás chtěli pozvat k tomu, abyste s ní rozmlouvali a využívali ji jako svého rádce a zdroj. Takže pokud vám zrušili semináře, pobyty, meditace či terapie, nezoufejte. Zveme vás totiž na rande s přírodou – a tím i se svou duší.

Na každý den po dobu 10 dní pro vás máme jedno pozvání, jehož znění zveřejníme na FB ve skupině DobroDruhŽivota v 10:00 a zároveň v komentářích pod příspěvkem na FB stránce SoulAdventure. Zbytek je na vás 🙂 Můžete se potkat nakrátko či na dlouho, můžete se spolu smát i brečet, můžete se dotknout, můžete si povídat, můžete mlčet a můžete se taky s díky omluvit, když zjistíte, že to není ono. Věříme, že vám každé setkání přinese to, co v daný moment přinést má. A výhodou je, že na tohle rande, se dá jít i s dětmi a manželem 🙂 Užijte si to!

Bohdana Kabátová
Jsem máma dvou dospívajících dětí a průvodkyně krajinou vnější i tou uvnitř nás na plný úvazek. Miluji přírodu, tanec, zpěv, skládám básně a písně. Ráda sdílím svou životní cestu a zkušenosti a naslouchám příběhům druhých.

V SoulAdventure mimo jiné tvořím projekt Sebevědomá žena, spolupodílím se na Putování Saharou a provázím ženy i muže individuálně.

Zde na blogu píšu sérii "Z deníku sebevědomé ženy". Tvořím ji pro sebe, stejně jako pro vás. Pro všechny ženy, které si myslí, že nejsou dost. Dost dobé mámy, dcery, partnerky, milenky, manažerky, dost krásné, dost zajímavé…
Tvořím jej proto, aby sebevědomí dostalo šanci stát se dostupným a my dokázaly vnímat a cítit, že ho není potřeba hledat, protože už sebevědomé jsme.