Co nám říká tělo?

Po nedávném rozhovoru na téma symboliky vlasů jsme se znovu virtuálně setkaly se Světlanou Čiberovou a povídaly si o tělu a jeho moudrosti. O tom, proč nemáme své tělo rádi, jaký vliv má obraz krásy šířený napříč společností, o nadváze a podvýživě, ale také o vztazích nebo o roli otce a významu jeho přístupu k dceři v tom, jak později žena přijímá sebe a své tělo.

Téma těla nás zavedlo do nečekaných končin a vyústilo v milý a inspirativní rozhovor 🙂 Přeji vám dobrou zábavu a příjemný poslech.

A pokud vás, milé ženy, otázka těla, jeho moudrosti a propojení s ním oslovuje, podívejte se na náš roční transformační program Sebevědomá žena, kde je tělu a zdraví věnován celý jeden modul.

Bohdana Kabátová
Jsem máma dvou dospívajících dětí a průvodkyně krajinou vnější i tou uvnitř nás na plný úvazek. Miluji přírodu, tanec, zpěv, skládám básně a písně. Ráda sdílím svou životní cestu a zkušenosti a naslouchám příběhům druhých.

V SoulAdventure mimo jiné tvořím projekt Sebevědomá žena, spolupodílím se na Putování Saharou a provázím ženy i muže individuálně.

Zde na blogu píšu sérii "Z deníku sebevědomé ženy". Tvořím ji pro sebe, stejně jako pro vás. Pro všechny ženy, které si myslí, že nejsou dost. Dost dobé mámy, dcery, partnerky, milenky, manažerky, dost krásné, dost zajímavé…
Tvořím jej proto, aby sebevědomí dostalo šanci stát se dostupným a my dokázaly vnímat a cítit, že ho není potřeba hledat, protože už sebevědomé jsme.